Maizena

Chokoladekage

Lækker chokoladekage med glasur. Prøv den som dessert med lidt is til. Vær evt. kreativ med lidt sukkerkugler på glasuren inden den tørrer.

 


Gode tips:


Chokoladekage med smørcreme
Tilbered og bag kagen efter anvisningen på pakken og lad den køle af. 

 

Lav en chokoladecreme af 200 g plantemargarine, 2 dl flormelis, 50 g smeltet chokolade og smør det ud over kagens sider og pynt med mandelflager. Server evt. med appelsinsorbet til.

 

Ingredienser:
Kagemix (360 g): Sukker, HVEDEMEL, chokolade 13%, kakao 4,5 %, stivelse (HVEDE), ÆGGEPULVER, ÆGGEHVIDEPULVER, hævemidler (E 450, E 500), fugtighedsbevarende middel (E 466), emulgator (soyalecithin). Kan indeholde spor af gluten, mælk og æg.


Glasur (80 g): Sukker, glucose sirup, kartoffelmel, kakao. Kan indeholde spor af gluten, mælk og æg.


Opbevaring: Tørt ved stuetemperatur.


Næringsindhold

  Per 100 g tørvare per portion** (60 g) %* per portion
Energi 1700 kJ / 410 kcal 660 kJ / 160 kcal 8 %
Fedt 5 g 2,0 g 3 %
   heraf mættet 2,5 g 1,0 g 5 %
Kulhydrat 82 g 31 g 12 %
   heraf sukkerarter 63 g 23 g 26 %
Kostfibre 3,5 g 1,0 g
Protein 6 g 2,5 g 5 %
Salt 0,4 g 0,17 g 3 %


* % af referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson 
(8400 kJ / 2000 kcal). ** 1 portion = 60 g. Indeholder 12 portioner.