Maizena

Aspargessuppe med kylling

 
Til 4 personer

400 g friske hvide asparges
skrællet og skåret i snitter
eller 400 g hvide asparges på dåse

2 stk. ferske kyllingebryster
skåret i små tern

1 liter hønse-/kyllingebouillon
1 flaske Cremefine til Piskning
– pisket til blødt skum

2-4 spsk. Maizena Lys Jævner
2 spsk. fintsnittede purløg
Citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du:
Kog fjerkræbouillonen op i en suppegryde og tilsæt evt. saften fra dåseaspargesene. Jævn suppen med Maizena Lys Jævner. Tilsæt kyllinge­stykkerne og lad suppen småkoge yderligere i ca. 10 minutter.

Tilsæt asparges og lad suppen koge i ca. 30 sekunder.

Smag til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt Cremefine pisket til skum til sidst og rør forsigtigt i suppen lige inden servering. Serveres med purløg til.