Maizena

Spinattærte med Laks

 
1 pakke Maizena Tærtedej

1 ¼ dl vand
500 g frisk spinat
Becel flydende
Salt og friskkværnet peber
250 g laksebøffer skåret i store tern
2-3 æg
1½ dl Cremefine til
Madlavning 7 % eller 15 %
Sådan gør du:
Tilbered tærtedejen efter anvisningen på pakken, rul den ud og kom den i et tærtefad. Svits spinaten i lidt Becel flydende til den falder sammen. Kom spinaten ud over tærtebunden og fordel laksen oven på. Krydder med lidt salt og friskkværnet peber.

Pisk æggene let i en skål og tilsæt Cremefine.
Hæld æggeblandingen over tærten og bag den i en 200˚ C varm ovn i ca. 25-30 min. eller til den er gennembagt og let gylden.

Server evt. med en lækker salat og brød til.