Maizena

Fastelavnsboller med creme og revne æbler

 
ca 12 stk

1 pakke Maizena® Quickboller
3½ dl lunet mælk
½ dl Becel Flydende
2 tsk. kardemomme
1 pose Maizena® Kagecreme
½ l mælk
2 revne æbler
3-4 spsk. mørk farin
Sådan gør du:
Lun mælken sammen med Becel Flydende og hæld det i en skål. Tilsæt kardemomme og Quickbolle-blandingen lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem, til den er blød og lind – stil den til hævning i ca. 25 min.

Pisk Kagecremen i den kolde mælk og sæt den på køl i ca. ½ time. Del dejen i 12 boller og lav en fordybning i midten på hver bolle. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og fordel 1 spsk. kagecreme i hver fordybning. Vend farin og æbler sammen og fordel det oven på cremen. Lad dem efterhæve i ca. 25 min. Tænd ovnen på 200 °C.

Bag bollerne i den forvarmede ovn i ca. 10-12 min., eller til de er gennembagte.