Maizena

Fastelavnsboller med chokoladecreme

 
ca 12 stk
1 pakke Maizena® Quickboller
3½ dl lunet mælk
½ dl Becel Flydende
2 tsk. kardemomme
1 pose Maizena® Kagecreme
½ l mælk
75 g god mørk chokolade
3 spsk. kokosmel
Pynt: evt. flormelis
Sådan gør du:
Lun mælken sammen med fedtstoffet og hæld det i en skål. Tilsæt kardemomme og Quickbolle- blandingen lidt ad gangen og ælt dejen rigtig godt sammen, til den er blød og lind. Lad dejen hæve i ca. 25 min. Pisk kagecreme-pulveret i den kolde mælk og stil det på køl i ca. 30 min.

Smelt chokoladen over vandbad og pisk ca. ¾ af den i cremen sammen med kokosmelet. Del dejen i 12 boller, som rulles flade.

Fordel en spsk. chokoladecreme ovenpå og fold dejen sammen omkring fyldet. Tryk godt rundt i siderne, så fyldet ikke flyder ud under bagning. Lad bollerne hæve på en plade med bagepapir i ca. 25 min. Tænd ovnen på 200 °C. Bag dem i den for-varmede ovn i ca. 10-12 min. – eller til de er gyldne og gennembagte. Pynt de afkølede boller med resten af den smeltede chokolade og evt. et drys flormelis.