Maizena

Vaffelmedaljer

 
1 pose Maizena® Kagecreme

5 dl mælk
1 pose Maizena® Vaffeldej
7 dl vand
1½ dl Becel Flydende
1½ dl Cremefine til Piskning
100 g god mørk chokolade
Syltetøj
200 g flormelis
Kogende vand
Pynt: kandiserede violer
Sådan gør du:
Pisk kagecremen med den kolde mælk og sæt den på køl i ca. ½ time. Tilbered vaffeldejen med vand og fedtstof og bag vaflerne på et vaffeljern.
Smelt chokoladen over vandbad og smør det ud over halvdelen af vaflerne. Lad chokoladen stivne helt. Imens piskes Cremefine til let skum og vendes i kagecremen.

Kom cremen i en sprøjtepose med en lille stjernetylle og lav en krans af creme rundt i kanten på vaflerne med chokolade. Kom en klat syltetøj ned i midten af kagecremekransen.

Rør flormelis med kogende vand og fordel glasuren over resten af vaflerne og drys med kandiserede violer.
Læg vaflen ovenpå kagecremen og tryk let sammen.