Maizena

Fastelavnsboller med crème

 
1 pakke Maizena Quickboller

3 ¼ dl lunken vand
1 brev Maizena Vanille Creme
5 dl mælk
100 g blød nougat
Flormelis
Kakao
Varmt vand
Sådan gør du:
Tilbered dejen til bollerne efter anvisningen på pakken, og lad den hæve.
Pisk vanillecremen ud i mælken, og lad den hvile ca. 15 min. i køleskabet. Læg nougaten et varmt sted, så den bliver helt blød, og rør den ud i cremen.

Rul bolledejen ud på et meldrysset bord, og skær den i ca. 15 firkanter på 10 x 10 cm. Kom en lille skefuld creme på hver firkant, og luk hjørnerne godt op mod hinanden og tryk dejen sammen. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad. Lad bollerne hæve ca. 25 min. Pensl dem med lidt mælk eller æg.

Bag fastelavnsbollerne i ca. 12 min ved 200 °C og lad dem køle af. Pynt dem med kakaoglasur eller flormelis.