Maizena

Bagt fisk med persillesauce

 
400-500 g torsk, lyssej eller havtaske
Salt og friskkværnet peber
450 g kogte aspargeskartofler
250 g dampet broccoli i mindre buketter
250 g dampede gulerødder i stave
1 flaske Cremefine 7% til Madlavning
1-2 terninger Knorr Grønsagsbouillon
1 dl fint hakket persille
Lidt frisk revet citronskal
Salt og friskkværnet peber
Lidt muskatnød
Maizena lys Jævner
Sådan gør du:
Skær fisken i passende stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Krydder med lidt salt og friskkværnet peber, og bag dem i ovnen ved 220°C til kødet er fast og hvidt ca. 5-8 min.

Hæld Cremefine 7% i en gryde sammen med bouillon, persille og citronskal, og kog den op under omrøring.
Smag evt. saucen til med lidt salt, peber og muskatnød, og jævn med Maizena Saucejævner.

Server fisken sammen med de kogte aspargeskartofler, dampede grønsager og persillesaucen.