Maizena

Fiskesuppe med karry

 
1 gulerod i små tern
1 løg i små tern
Lidt olie eller margarine til stegning
¾ l fiskebouillon
1 spsk. god, gerne stærk karry – er du
vild med karry, så kom bare mere i
Skal og saft fra 1 lime
1-2 spsk. Maizena® Lys Jævner
400 g fisk, fx laks, sej, rødfisk,
pangasius (hajmalle) eller søtunge
1 flaske Cremefine til
Madlavning 7 % eller 15 %
200 g pillede rejer
Lidt frisk spinat
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
Svits gulerødder og løg i lidt fedtstof et par minutter, uden det tager farve. Tilsæt karry, limeskal og bouillon og lad det simre i ca. 15 min. Drys 1-2 spsk. lys Jævner i og rør grundigt igennem.

Skær fisken i tern, læg den ned i suppen og tilsæt Cremefine. Lad fisken simre svagt nogle minutter, til den er mør. Tilsæt rejer og kom en håndfuld friske spinatblade i.

Smag til med limesaft, salt og peber og server suppen rygende varm med et lækkert brød til.