Maizena

Gullashsuppe

 
400 g okse eller kalvekød i små tern
Lidt olie eller margarine til stegning
2 rødløg skåret i tynde både
1 fed hvidløg
1-2 spsk. tomatpure
1-2 spsk. tørret eller friskhakket timian
2 tsk. paprika
300 g skrællede kartofler skåret i tern
1 stor rød peberfrugt i strimler
1 liter oksebouillon
(evt. Knorr fond ”du chef”)
1-2 spsk. Maizena® Brun Jævner
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
Svits kødet i lidt fedstof i en stor gryde, til det er gyldent. Tilsæt løgene og svits dem med et par min. Tilsæt tomatpure, timian, paprika, kartofler og peberfrugt og vend det godt sammen.

Hæld bouillon ved og lad det simre i ca. 20-25 min., eller til kartoflerne er møre. Jævn suppen lidt med brun Jævner og smag evt. til med lidt salt og peber.

Server suppen rygende varm evt. med et lækkert brød til.