Maizena

Brownies

 
Ca. 24 stykker

4 æggeblommer
4 æggehvider
80 g sukker
150 g chokolade
150 g plantemargarine
50 g blendede mandler
2 spsk. Maizena® Majsstivelse
1 tsk. kaffepulver
evt. 50 g smeltet chokolade og
10-15 grofthakkede mandler til pynt
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180° C.

Pisk æggeblommerne med halvdelen af sukkeret til en luftig masse. Smelt chokoladen sammen med margarinen, lad det afkøle lidt og vend det sammen med æggemassen. Bland kaffe, Maizena® Majsstivelse og mandler og vend det i chokoladeblandingen. Pisk æggehviderne stive sammen med resten af sukkeret. Vend æggehviderne i chokoladeblandingen.

Hæld dejen i en form på ca. 20 x 30 cm og bag i ca. 30 min. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af i formen.

Pynt evt. kagen med smeltet chokolade og hakkede mandler inden den skæres ud.