Maizena

Paprikagryde med rodfrugtmos

 
Til 4 personer

Rodfrugtmos:
4 bagekartofler
1-2 søde kartofler
3-4 gulerødder
1 stor pastinak
Salt og friskkværnet peber
Evt. lidt Milda flydende
margarine til stegning
Friskhakket persille
Paprikagryde:
1 svinemørbrad
200 g cocktailpølser
1 stort løg i tynde både
250 g champignon i kvarte
1-2 spsk. paprika
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
4-5 dl grønsagsbouillon
1 flaske Cremefine til Madlavning
7 % eller 15 %
Milda flydende margarine
til stegning
Maizena® Brun Jævner
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
Rodfrugtmos:
Rens, skræl og skær kartofler og grønsager i mindre stykker og kog dem til de er møre. Mos kartofler og grønsager og tilsæt evt. lidt Milda flydende margarine, smag til med salt og peber. Vend friskhakket persille i mosen og server den til Paprikagryden.

Paprikagryde:
Rens mørbraden for fedt og sener og skær den i skiver. Brun kødet i lidt fedtstof sammen med cocktailpølserne. Tilsæt champignon og løg og svits det et par minutter. Kom paprika og tomatpuré i og rør godt sammen. Hæld bouillon ved og lad retten simre i ca. 15 min.

Tilsæt Cremefine og kog op, tilsæt Maizena® Brun Jævner efter behov. Smag evt. til med salt og peber.