Maizena

Tiramisu

 
Til 4 personer

1 flaske Cremefine til Madlavning 7 %
2 spsk. Maizena Majsstivelse udrørt i 2 spsk. vand
250 g mascarpone
50 g flormelis
4 past. æggeblommer
2 dl stærk kaffe
½ dl Marsalavin
200 g ladyfingers (italienske kager)
2 spsk. kakao
Sådan gør du:
Cremefine til Madlavning koges op i en gryde, og jævnes med Maizena Majsstivelse til samme cremede konsistens som mascarponen. Afkøles straks, evt. i fryseren. Bland herefter mascarpone, flormelis, æggeblommer og den jævnede Cremefine til Madlavning grundigt sammen.

Stænk kaffe og Marsala over alle ladyfingers. I et passende fad eller skål placeres skiftevis ladyfingers og cremen. Slut af med et lag creme. Stilles koldt i minimum 4 timer.

Ved servering drysses kakao over tiramisuen.