Maizena

Kringler med tun

 
1 pakke Maizena Quickboller

3 ½ dl lunken vand ca. 40 °C
2-3 spsk. Becel flydende
1 reven gulerod
1 æg til pensling
1-2 spsk. Hørfrø

Salat
1 dåse tun
Sådan gør du:
Hæld vand og Becel flydende i en skål sammen med den revne gulerod. Tilsæt melmixet lidt ad gangen, til dejen er blød og lind, og stil den til hævning i ca. 25 min.

Del dejen i 16 dele og rul hver del til en lang tynd pølse. Form pølsen til en kringle og læg den på en bageplade med bagepapir. Lad kringlerne efter­hæve i ca. 25 min.

Pisk ægget let sammen, pensl kring­lerne og drys lidt hørfrø over. Bag kringlerne i en 200 °C varm ovn i ca. 12 min. Skær dem igennem og læg dem sammen med lidt salat og tun.