Maizena

Karrysuppe med rejer

 
100 g løg i fine tern
1 spsk. god karry
Becel flydende til stegning
2 kyllingefileter i strimler
1-2 terninger Knorr Hønsebouillon
6 dl vand
1 fl. Cremefine 7% til Madlavning
Salt og friskkværnet peber
200 g rejer
Frisk koriander
2 tsk. revet ingefær
Evt. lidt Maizena lys Jævner
Sådan gør du:
Svits løgene i Becel flydende, til de er klare, tilsæt karry og svits med i et minut. Kom kyllingen og ingefær i, og svits den let, tilsæt bouillon og vand, kog op og lad suppen simre i ca. 10 min.
Tilsæt Cremefine til Madlavning, varm igennem og smag til med salt og friskkværnet peber. Du kan evt. jævne suppen lidt med Maizena Jævner.

Lige inden servering tilsættes rejer, og pyntes med frisk koriander. Server suppen rygende varm med et lækkert brød til.

Hvis du ønsker en meget stærk suppe, kan du tilsætte 1-2 tsk. rød Karrypasta alt efter smag.