Maizena

Madbrød

 
4 dl lunkent vand
½ pk. gær
1 tsk. salt
Ca. 50 g grofthakkede soltørrede tomater i olie

Ca. 50 g ost skåret i tern – mild fast type

Ca. 50 g ristede champignoner i tykke skiver

200 g Maizena® Majsstivelse
300 g hvedemel
1-2 spsk. olie
Frisk eller tørret timian
Groft salt
Sådan gør du:
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt, sol­tørrede tomater, ost og svampe og rør majsstivelse og hvedemel i. Ælt dejen grundigt sammen – eventuelt på en røremaskine eller med håndmixer. Dejen bliver blød og fugtig.

Fordel dejen i en bradepande beklædt med bage­papir ca. 25 x 30 cm og lad den hæve i 1 time ved stuetemperatur. Hæld lidt olie hen­over dejen og tryk fingrene let ned i brødet, så der dannes fordybninger. Drys timian og salt henover og bag brødet i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 30-40 min., eller til brødet er gennembagt.