Maizena

Svampetærte

 
1 pakke Maizena Grovtærte dej
1 ¼ dl vand
1 pakke bacon i skiver
250 g svampe – rensede og skåret i kvarte
1 rødløg i både
2 fed hvidløg
Becel flydende
3 spsk. soltørrede tomater i strimler
En lille håndfuld bredbladet persille
Salt og friskkværnet peber
2-3 æg
1½ dl Cremefine til Madlavning 7 % eller 15 %
Sådan gør du:
Tilbered Grovtærten efter anvisningen på pakken, rul den ud og kom dejen i en tærteform. Steg baconen sprød på en pande. Tilsæt svampe, løg og hvidløg og svits det med nogle minutter. Vend de soltørrede tomater og persille i og kom det hele på tærtedejen.

Pisk æggene let i en skål og tilsæt Cremefine. Hæld æggeblandingen over tærten og bag den i en 200° C. varm ovn i ca. 25-30 min. eller til den er gennembagt og gylden oven på.

Server evt. med en grøn salat og brød til.