Maizena

Vildtsauce på 15 minutter

 
Perfekt til stegt mørkt vildtkød
Til 4 personer
1 spsk. olie
1 finthakket løg
10 finthakkede champignoner
2 skiver bacon skåret i små tern
2 tsk. tomatpuré
2 dl hvidvin
5 enebær
1 tsk. timian
¼ tsk. knust sort peber
4 dl varm kraftig vildtbouillon
3 spsk. Maizena Brun Jævner
Salt og peber
1 spsk. friskhakket persille
Evt. Cremefine til Madlavning
Sådan gør du:
Hæld olien i en gryde og varm den op. Herefter svitses løg, champignon og bacon, uden det tager farve. Tilsæt tomatpuré og rist det let af. Herefter tilsættes hvidvin, enebær, timian og peber, og saucen koges straks ind til det halve.

Tilsæt ildt bouillonen og kog op. Saucen jævnes til sidst med Maizena Brun Jævner og smages til med salt og evt. lidt ekstra peber.

Tilsæt persillen lige inden servering.