Maizena

”ApfelStrudel”

 
1 pk. Maizena Pandekage-mix

4 dl vand
Becel flydende til bagning
og stegning
4 gode madæbler
3 tsk. kanel
2 spsk. sukker
2 spsk. florsukker
Sådan gør du:
Hæld en pose pandekagemix i en skål sammen med vandet og rør det godt sammen. Bag pandekagerne på en lille pandekagepande i Becel flydende.

Halver æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både. Kom lidt Becel flydende på en pande sammen med æbler, kanel og sukker og steg dem nogle minutter, til æblerne er blevet bløde og gyldne. Fordel æblefyldet i pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Drys lidt florsukker på og sæt dem i ovnen ved 200 °C i ca. 10 min.

Server pande­kagerne rygende varme.

Tip: Pandekagerne kan serveres med is, cremefraiche eller flødeskum til.