Maizena

Agurke Sandwich

 
Ca. 15 sandwich-trekanter
1 pakke Maizena® Grovboller

3½ dl lunken vand
1 dl hørfrø
1 bæger friskost eller
flødeost naturel
1 grøn agurk skåret i skiver
Sådan gør du:
Tilbered dejen efter anvisningen på pakken, men hæld hørfrøene i vandet, inden melet tilsættes. Ælt dejen igennem og hæld den i en brødform ca. 10 x 26 cm foret med bagepapir og lad den hæve i ca. 40 min.

Bag brødet i en 200 °C varm ovn i ca. 30 min. eller til brødet er gennembagt. Lad brødet køle helt af på en rist, inden det skæres i skiver. Smør skiverne med frisk-/flødeost og læg agurkeskiver på halv­delen.

Læg brødene sammen to og to og skær dem over på tværs, så der bliver 2 trekantede sandwich. Opbevares i køleskabet, til de skal spises.