Maizena

Adventsboller

 
1 pk. Maizena Quickboller

3¼ dl lunken vand
1½ dl æblemos
100 g revet marcipan
3 tsk. kanel
Flormelis
Rød og grøn frugtfarve
Evt. æg til pensling
Sådan gør du:
Tilbered dejen efter anvisningen på pakken og lad den hæve i ca. 25. min.
Bland æblemos, marcipan og kanel i en skål. Form dejen til en aflang pølse og skær den i 24 ensartede stykker, der formes til små boller. Rul hver lille bolle ud på et meldrysset bord og læg en teskefuld æblefyld i midten af hver. Fold dejen op omkring fyldet og klem godt sammen.

Læg bollerne med samlingen nedad på en bageplade med bagepapir, så de danner et juletræ (en trekant). Lad bollerne efterhæve i ca. 25 min.

Pensl evt. bollerne med lidt sammenpisket æg og bag dem i ovnen ved 200 °C i ca. 12 min. Lad bollerne køle af.

Lav 2 portioner glasur – en rød og en grøn. Tegn et stort grantræ med den grønne glasur og skriv numre fra 1-24 med den røde glasur på hver bolle.