Maizena

Pandekager med æbler

 
1 flaske Maizena®
Amerikanske Pandekager

Ca. 4 dl mælk
2 revne æbler
2 tsk. stødt kanel

OMA Flydende margarine
til bagning

2 tsk. vanillesukker
1 flaske Cremefine til Piskning
Evt. lidt sirup til pynt
Sådan gør du:
Hæld mælken i flasken med Maizena® Amerikanske Pandekager og ryst grundigt som beskrevet på flasken. Riv æblerne groft og bland dem sammen med 1 tsk. kanel. Hæld dej på panden til små pandekager ca. 7-8 cm i diameter, fordel lidt revne æbler ovenpå hver og vend pandekagen, når den er gylden på bagsiden. Bag pandekagerne på den anden side og fortsæt, til dejen er brugt op.
Pisk Cremefine til Piskning til let skum sammen med 1 tsk. kanel og 2 tsk. vanillesukker. Anret pande­kagerne lagvis med kanelskummet og hæld evt. lidt sirup over.