Maizena

Tærtedej 


Med MAIZENA Tærtedej kan du nemt tilberede en god tærtebund og tilsætte dit yndlingsfyld. Hvis du vil have en perfekt tærtekant, kan du fjerne det overskydende dej ved at køre en kagerulle rundt på kanten.


Gode tips:
Fire forslag til tærtefyld: Kylling og champignon, forårsløg og tomater, ost eller porrer, rød peber og skinke. Hvis man ønsker at forberede en tærte dagen i forvejen, anbefales det at lave tærtebunden og lægge den i fryseren i tærteformen uden fyld. Fyldet lægges i samme dag som den skal serveres, da nedfrysning med fyld godt kan gøre bunden mere fugtig.
 

Ingredienser:
HVEDEMEL, palmefedt, salt med jod, hævemiddel (E 575, natriumcarbonat), maltekstrakt (fra BYG).

Kan indeholde spor af mælk og æg.


Opbevaring: Tørt ved stuetemperatur.

Næringsindhold

  Per 100 g tørvare per portion** (85 g) %* per portion
Energi 1800 kJ / 470 kcal 1000 kJ / 260 kcal 12 %
Fedt 16 g 9,0 g 13 %
   heraf mættet 10 g 6,0 g 30 %
Kulhydrat 68 g 39 g 15 %
   heraf sukkerarter 0,9 g 0,5 g <1 %
Kostfibre 4,0 g 2,0 g
Protein 9,0 g 5,0 g 10 %
Salt 2,1 g 1,2 g 20 %


* % af referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson 
(8400 kj / 2000 kcal). 1 portion = 85 g. Indeholder 4 portioner.